Кошик
594 відгуків
Світ 25 мл. / Sweet 25 ml.

Світ 25 мл. / Sweet 25 ml.

53 ₴

  • В наявності
+380 (68) 333-05-06
  • +380 (66) 465-68-46
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Світ 25 мл. / Sweet 25 ml.Світ 25 мл. / Sweet 25 ml.
53 ₴
В наявності
+380 (68) 333-05-06
  • +380 (66) 465-68-46
Опис
Інформація для замовлення

Світ 25 мл. / Світ 25 мл. / Sweet 25 ml.

СВИТ — концентрований розчин рослинних моноді-три-полісахаридів, уронової кислоти, у поєднанні з мезо- та мікроелементами, що пришвидшує біохімічні процеси дозрівання. Без синтетичних гормонів.

Застосовується СВІТ на завершальній стадії збільшення плода (перед початком природного фарбування) як самостійно, так і спільно з препаратом Мегафол (0,2-0,25% розчин).
 

Під час застосування впродовж останніх стадій наливання плодів:

  • Покращує їх забарвлення;
  • Підвищує концентрацію цукрів;
  • Зміцнює тканину плодів;
  • Підвищує вміст сухих речовин;
  • Скорочує кількість незрілих плодів під час збирання врожаю;
  • Підвищує легкість і транспортувість плодів;
  • Дає змогу отримати більш ранній урожай.

 

Застосування на кольорах покращує забарвлення і яскравість бутона, підвищує період збереження після зрізання.
 

 

СВІТ розроблений для підвищення якості, товарного вигляду та врожайності плодових, ягідних, овочевих і квіткових культур, збереження смаку та товарного вигляду плодів під час транспортування та тривалого зберігання. Застосовується для підвищення вмісту вуглеводів, великості та товарних якостей зерна пивоварного ячменю.
 

Склад:

Моноді-три-полісахариди

- w/w 25,0%

Уронові кислоти

- w/w 0,2%

Макроелементи другого порядку

  • мезоелементи:
    • CaO

- w/w 10,0%

    • MgO

- w/w 1,0%

Мікроелементи (B, Zn (EDTA), Co)

- w/w 0,11


Фізичні властивості:

Зовнішній вигляд

рідина

Колір

пурпурний

Щільність (г/см3)

1,35

pH (1% водний розчин)

8,0

Кондуктивність 1÷ (mS/cm) 18°C

0,54

Точка кристалізації

- 1°С

Аркушеві підживки (без комбінацій з іншими добривами):

Семечкові (яблука, груші):

Косточкові (вишня, черешня, слива, абрикос, персик, нектарин):

250-300 мл/100 л. води на 10 соток у разі появи забарвлення (початок наливу) і 300 мл/100 л. води на 10 соток за 20 днів до збирання врожаю

Технічний і столовий виноград:

250-300 мл/100 л. води на 10 соток у разі появи забарвлення (початок наливу) і 300 мл/100 л. води на 10 соток за 20 днів до збирання врожаю

Промислові томати на перероблення:

250-300 мл/100 л. води на 10 соток за 40-60% стиглих плодів

Столові томати, солодкий перець, баклажани:

150-250 м л/100 л. води на 10 соток перед дозріванням і періодично кожні 10-15 днів по 100-250 мл/100 л. води на 10 соток

Квіти (цвяшки, лілія, гербера, троянда):

200-300 мл/100 л. перед цвітінням 1-2 оброблення

Кавуни, дині:

200-250 мл/100 л. води на 10 соток початок активного росту плода та через кожні 10-15 днів

Цитрусові:

300-400 мл/100 л. води на 10 соток наприкінці росту плода та 300-400 мл/100 л. води на 10 соток перед дозріванням

Киви:

300 мл/100 л. води на 10 соток наприкінці росту плода та 2 оброблення після періоду літнього спокою

Цукрова буряк:

150-250 мл/100 л. води на 10 соток у період росту коренеплода, 1-2 оброблення

Пивоварений ячмінь:

0,5-1,0 л/1000 л води на га в період початку наливання зерна

 

Дозування розраховані на стандартний об'єм витрати робочого розчину — 1000 л/га (полієві культури — 200 л/га).

 

УВАГА! Оброблення може поєднуватися із застосуванням СЗР і загальним коригувальним живленням комплексом МАСТЕР або ПЛАНТАФОЛ. Вищий результат може бути досягнутий під час поєднання з препаратом МЕГАФОЛ (0,5-1,0 л/га).

 

  • Ціна: 53 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner