|
Valagro Calbit C 1 L
Кальцій в інноваційному хелатному комплексі LSA.
КАЛЬБІТ С — рідкий інноваційний хелатний комплекс кальцію, спеціально призначений для запобігання та лікування:
Гіркою ямчастості яблук;
Вершинний гнили плодів томата, солодкого перцю, баклажанів, кавунів і динь;
Побурення м'якоті та розвитку сухої та мокрої бактеріальної гниль картоплі;
Гніль (провідних пучків) коренеплодів цукрових буряків;
Крайного опіку листя в дині, салату, цикорію, ескаріолі;
Розтріскування ягід черешні, плодів персика, нектарина, сливи, мандаринів, винограду;
Некрозов стебла
Крім цього, обробка добривом КАЛЬБІТ С покращує структуру плодів, позаяк сполуки кальцію з пектиновими речовинами склеюють між собою стінки окремих клітин підвищуючи лежкість, транспортубельність і терміни зберігання плодів. Добриво може змішуватися й застосовуватися з більшістю пестицидів. КАЛЬБІТ С – не фитотоксичен!
СОСТАВ:
Оксид кальцію (CaO)............................................................w/w 15%
ФІЗИЧНІ СВІЙОСТІ:
Зовнішній вигляд
|
Рідина
|
Колір
|
Коричневий
|
Щільність (г/см)3)
|
1,45
|
Кислотність pH (1% водний р-р)
|
8,0
|
Кондуктивность 1‰ (mS/cm) 18°C
|
0,65
|
Точка кристалізації
|
- 5 °C
|
ІНСТРУКЦІЯ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ:
Листове підживлення:
- Фруктові та ягідні культури: 2,0-3,0 л/га, кожні 10-15 днів від утворення зав'язки;
- Овочеві культури: 2,0-3,0 л/га, кожні 8-10 днів від утворення зав'язки;
- Аркушеві овочі: 200-300 мл/гл, щотижня, починаючи через 8-10 днів після висаджування розсади;
- Квіткові та декоративні культури: 150-200 мл/гл, що 8-10 днів упродовж вегетації;
- Польові та технічні культури: 30,0 л/га.
* гл — гектолітр (100 л). Норми витрати робочого розчину 1000 л/га — для плодових, 300 л/га — для овочевих культур.
Фертигація:
- Фруктові та ягідні культури: 30,0 л/га, після утворення зав'язки;
- Овочеві культури: 3,0-5,0 л/1000 м2, під час утворення зав'язки та на початку зростання плодів;
- Промислові (технічні) культури: 30,0 л/га.
УВАГА! Проводити попереднє тестування на сумісність під час змішування з продуктами, що містять фосфор або сірку.
|